Socialpsykiatrien Frederikssund
Social service

Livskilden

Livskilden er et u-visiteret værested for dig, som har brug for et sted at være sammen med andre - et sted med plads til alle, som har psykiske udfordringer og har brug for et fristed.

I Livskilden kan du få støtte til at opretholde eller forbedre dine personlige færdigheder og livsvilkår – kom og tal med en medarbejder om dine behov.

Aktiviteter

Borger maler på Livskilden. Foto: Frederikssund Kommune, Kenneth JensenVi tilbyder mange forskellige aktiviteter - det afhænger helt af brugernes ønsker, hvad der bliver sat i gang. Del derfor meget gerne dine idéer med personalet, brugerrådets medlemmer eller læg en seddel i den røde postkasse.

Du kan også følge med på Dialognet og se, hvad der skal ske. Husk, at der ofte er begrænsninger på i forhold til antallet af deltagere, så det er en god idé at holde øje med de kommende aktiviteter. Du kan få Dialognet på din telefon eller din PC, spørg bare personalet - vi hjælper dig gerne.

Mad og drikke i Livskilden

Du kan altid komme og få en kop kaffe eller the - det er helt gratis.

Herudover er det muligt at købe kakao og frugt, du kan købe smørrebrød/frokost mandag, onsdag og fredag, og du kan købe varm aftensmad tirsdag og torsdag (tilmelding til varm mad skal ske dagen før). Maden bestilles og leveres af Klintegårdens café. Et varmt aftensmåltid koster 45kr.

Betalingen foregår på MobilePay, men har du ikke MobilePay, så kan du bruge FKPay købekort (læs mere her), - et kort hvor du overfører penge til, og som du så kan bruge i værestedet som almindeligt betalingskort. Kortet kan bruges rundt omkring i kommunes idræts- og svømmehaller mv. 

Bemærk, at vi ikke tager imod kontanter.

NADA i Livskilden

Maria, Christa, Pia og Inge er alle uddannet hos NADA-Danmark, hvor du kan læse mere om øreakupunktur.

NADA (National Acupuncture Dextoxification Association) anvendes som en metode til at give ro i krop og sind, skærpe fokus, øge det generelle velbefindende og til at afhjælpe bl.a. stress, angst, vrede, uro (fysisk og psykisk), abstinenser, søvnbesvær og tankemylder. NADA består af 3-5 nåle i hvert øre, og evt. en nål mellem øjenbrynene eller kugler. 
NADAs primære formål er at styrke personens egne ressourcer via et struktureret og længerevarende forløb, og derved optimere den samlede indsats.
NADA kan dog også anvendes i akutte situationer til at afhjælpe ovenstående udfordringer. Som bruger af Livskilden, kan du få NADA. De første 12 gange er uden betaling, herefter købes følgende behandlinger til overkommelig pris.

Registrering

Når du kommer, har vi brug for, at du starter med at registrere dig ved indgangen - det kan du gøre med dit navn eller ved bare at sætte en streg. Vi bruger din registrering til at kunne informere politikerne om, hvor mange gæster Livskilden har.

Livskildens åbningstider

Dag Tid
Mandag: kl. 10.00 - 15.00
Tirsdag:  kl. 14.00 - 19.00
Onsdag: 

kl. 10.00 - 15.00 (fra kl. 12.30 - 15.00 kun åbent for ASF-netværksgruppen)

Torsdag:  kl. 14.00 - 19.00
Fredag:  kl. 10.00 - 15.00

Telefonnr.: 29161674

      Maria Nielsen
      Inge Frentz
   Christa Jørgensen
         Pia Nielsen
billede af Maria     billede af Inge Frentz     billede af Christa    

billede af Pia Nielsen

billede af borgere som spiller banko

Borgere der spiller banko (tirsdag kl. 15.)

Borger spiller billiard       Borger laver maleri på Livskilden

Borgere, der deltagere i aktiviteter på Livskilden.

Fotos: Frederikssund Kommune, Kenneth Jensen